Om SUP-Event
Om os

Line Kathrine - 28 år

Line er en super sej pige:-) Hun er yoga-instruktør, SUP-instruktør, dygtig til at danse og næsten færdiguddannet læge. Hun vil være yoga- og danseinstruktør på Samsø. Om sin undervisning siger hun:

* Yogatimerne vil bestå af både dynamisk yoga, hvor vi følger vejrtrækningen, samt blid yin-yoga, hvor vi prøver at give slip i dybe og længere stræk.

* Dansetimerne vil være for alle, hvor fokus er på at bevæge os sammen til god musik, få lidt sved på panden og have det sjovt!

Helle Kjær - 53 år

Jeg er til daglig skolelærer i Aarhus. Samtidig er jeg stand up paddle-instruktør og har paddlet i 6-7 år. Jeg er medlem og instruktør i foreningen SUPAarhus, hvor jeg har en masse glade mennesker med på vandet. SUP er bare det bedste, og jeg synes, at ALLE skal prøve det:-)

Underviningen vil være baseret på tillid, sikkerhed, basis teknik og først og fremmest sjov og leg.

Ud over at være aktive sammen, skal vi også hygge os i uformelt fællesskab og i skønne omgivelser. Jeg sørger for at rammen er optimal, så du skal bare komme og fylde den ud.

Lone Kjær

Lone er uddannet hortonom og brænder for naturen. Hun vil stå for vandreture i den smukke natur på Samsø og fortælle om vilde blomster, og biodiversitet. Turene vil være på 5-10 km og vil tilpasset dine ønsker og behov.

Hun er også rigtig god til yoga og vil står for morgen-yoga på event 2 og 3.

Artikel på DR

Læs DR's artikel om "den nye dille" fra i sommer og se et lille videoklip, hvor Helle fortælle om paddling:

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/ny-dille-hitter-paa-vandet-stand-paddle-er-alle